Vandaag heb ik een zelfgebakken appeltaart geproefd en het klopt, wat mevr. Heubach- de Vries, schrijfster van het boek "De huisvrouw en haar keuken en de diepere betekenis hiervan", zegt:
Niets smaakt zo lekker als een appeltaart, gemaakt door een huisvrouw uit Hengelo. Deze unieke combinatie van grondsoort en toewijding vind je nergens anders op de wereld.
3 opmerkingen:
"HUISVROUW ÉN LERARES"
DE REST VAN DE APPELTAART WORDT TER HELING NA DE BLINDEDARMOPERATIE WEGGEGEVEN AAN EEN GOED DOEL.
DUIM VOOR MIJ dat ik het Almelooos ziekenhuis binnenkom met de appeltaart verborgen onder mijn lange winterjas....
Appeltaart met slagroom smaakt nog beter!!
er gaat niets boven educatieve hengelose huisvrouwenappeltaart met spuitbusslagroom genuttigd in het land van bartje,al zullen we dat nooit ervaren...
Een reactie posten