woensdag, december 14, 2005

Groepsfoto

Groep Andersoortigen, gefotografeerd in hun woning. Let op de tas van de zeldzame met staart, daaraan hangen de verzamelde hebbedingetjes. Het is heel moeilijk zo'n "staartige" te fotograferen, ze zijn niet alleen zeldzaam, maar ook erg schrikachtig, bij elk onbekend geluid hebben ze de neiging snel weg te rennen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

of het werkt weet ik niet maar hier in het diepe en zeer koude (wie denkt er ook weer dat er onder parijs geen winter is) lees ik je, hoe het heet, blogmail/blogspot, weet ik veel en en ik constateer een grote fascinatie over/met:aangaande de blauwe ogen, raadselachtig als een diepe poel, een boseigen ven, van I., de bornse slagersdochter. welnu, ik kan het alleen maar bevestigen : haar ogen zijn betoverend, bijzonder, ze zijn ook in staat om een simpele lullige boerenlul als ik ben te verheffen naar hemelse hoogten, tja, daar zitten we maar mooi mee.
overigens speelt mijn leven zich hier rondom elementaire zaken af : eten, warmte en slapen.
saluut van hier.

Anoniem zei

Beste anonymous, of mag ik u ook "heer in het verre F." noemen.
Ik weet niet of wij dezelfde I.bedoelen, maar als ik uw woorden goed interpreteer kan het haast niet anders. Ik maak u erop attent, dat binnenkort op deze weblog een artikel verschijnt , geheel gewijd aan de ogen van I. Verder wens ik u aangename bezigheden op uw landgoed in het verre F.

Anoniem zei

Geachte liefhebber van I
Hoe wel ik een simpele boerendochter ben, durf ik te stellen dat jij niet zo 'anonymous' bent dan je zegt te zijn. Volgens mij ben jij een 'liefhebber van I. in den vreemde...'. Ook herken ik jou niet in die ''simpele lullige boerenlul'. Je stigmatiseert de 'lullige boerenlullen' als je jezelf daartoe berekent.

Anoniem zei

Beste boerendochter, u moet wel goed lezen wat anonymous zegt. Hij heeft het niet over het verheffen van een simpele boer, maar slechts een onderdeel van deze boer verheft zich!!!Dit is inderdaad een simpel onderdeel.Overigens is ook Doarmer een boerenzoon en daar is hij zeer trots op, soms veroorzaakt dat bij hem zelfs arrogantie!!!!!