vrijdag, juli 05, 2013

Skuon Schoenen

 
Morgen is het weer zover, de straten van het dorp W. zullen trillen onder het gewicht van honderden hardlopers. Ook Doarmer zal van de partij zijn en hij is al dagen bezig met de voorbereiding. Hij loopt in een zwart broekje met een gele bies aan de zijkant. Het hemdje wordt waarschijnlijk ook zwart of  misschien mintgroen, dat hangt nog af van hoe het zonlicht morgen om 17.00 uur valt. Als schoenen heeft hij witte Adidas uitgezocht met zilveren stroken. Nu hoopt Doarmer niet, dat het weer morgen plotseling omslaat, want dan kan hij opnieuw beginnen.

2 opmerkingen:

Peerke zei

Allez,

Doarmer, Peerke vraagt zich af of ter vleugelkes uit de schoenen komen as um aan t rennen is. Peerke vraagt zich ook zekers en vast af hoe dat of den koers is gegaan. Heeft Doarmer zijn vleugelkes kunnen uitslaan? Allez, een goe vakantie voor U, zunne.

Doarmer zei

Peerke, de koers was 5km, bestaande uit 2 rondjes om de kerk. Er deden 1000 lopers mee op deze afstand en ,inderdaad, tijdens de loop groeiden vleugelen, niet uit de schoenen, maar uit de rug van Doarmer. Helaas kon hij ze niet gebruiken, want dit zou meteen tot diskwalificatie geleid hebben, zo zijn ze ook wel weer in het dorp W. Doarmer wenst Peerke en de zijnen eveneens een goede vakantie.