dinsdag, maart 31, 2009

Njoggentsjinhûndertnjoggenennjoggentich

In 1999 liep Doarmer de marathon van Berlijn. Na afloop was hij zo stijf, dat hij een tijdlang als standbeeld heeft gewerkt in het park bij Schloss Sanssouci in Potsdam. Overigens als u dat jaartal in de taal van Doarmer kunt uitspreken, dan houdt niets u meer tegen.

4 opmerkingen:

Nomen Haas zei

Ik heb 'njoggentsjinhûndertnjoggenennjoggentich' in het F. hardop uitgesproken toch weet ik niet wat me nu niet meer tegenhoudt van wat?

Godelieve van Harderwijk zei

Mooie haardracht Doarmer.....
Hoewel je nu wat meer lijkt op Nietsche of op Einstein....
Maar mocht je een keer wat 'anders' willen, ik heb aan de universiteit van H. college gevolgd 'Haarstyling tbv jonge en oude professoren'

Doarmer zei

Beste Haas, zeker nu de paastijd nadert, bent u sowieso moeilijk tegen te houden, maar door het uitspreken van dat jaartal in het F. krijgt u helemaal een gevoel van vrijheid en dat komt door die "j", woorden als "ljurk", "Frjentsjer" en "ljuensk" vliegen over uw lippen en de wereld ligt aan uw voeten.

Doarmer zei

Beste Godelieve, eindelijk iemand die net als Doarmer aan de universiteit van deze voormalige Zuiderzeestad gestudeerd heeft. Wat heeft hij daar een geweldige tijd gehad en wat kon je daar wel niet studeren, zoals hairstyling. Kom daar tegenwoordig maar eens om!!! Doarmer heeft daar gestudeerd voor "paper-hanger".