maandag, februari 13, 2006

Oproep

Heeft iemand mijn hondje gezien? Het is een klein vrolijk beestje en hij draagt een halsbandje en heet Pantertje .Hij is gisteren weggelopen en ik mis hem ontzettend. Als iemand mij aanwijzingen kan geven waar ik Pantertje kan vinden, dan zou ik heel dankbaar zijn

Een verdrietige Priscilla.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

De discussie all over again (zie In keppel skiep): is Pantertje nu een HIJ of een HET?

Anoniem zei

Priscilla doet Het

Anoniem zei

Pantertje is duidelijk een mannetje

Anoniem zei

Mijn Pantertje is een man

Anoniem zei

Sorry, vanmorgen maakte ik mijn zin niet af. Het moet zijn: Priscilla doet het pantertje weg omdat ze het te druk heeft met mij.

Anoniem zei

Ik kan wel huilen, heel hard huilen! Zegt die stomme W.te W, die aanspraak op mij meent te kunnen maken, dat ik het hondje weg heb gedaan! Nee dus!
Ik ben heel, heel erg verdrietig (om het hondje)! En W. te W bestaat voor mij niet meer!

Anoniem zei

Lieve Priscilla, Pantertje is weg en dat is erg, maar misschien, dat hij nu op een plaats rondrent, waar hij gelukkig is en lieve Pris , de woorden van de weduwe zijn inderdaad hard, maar je weet sinds " de ombouw " reageert ze wel eens wat "tweeslachtig". Ik zal aan jou denken in mijn gebeden.

Anoniem zei

ALGEMENE EN ENIGE KENNISGEVING!

Priscilla is bezweken aan een OVERDOSIS liefde!

Anoniem zei

Lieve Pris, hoe kan dit nu? Liefde geeft vleugels en meer liefde geeft nog grotere vleugels en men kan zich nog hoger boven "het aardse" verheffen, de sterren komen nabij, "het kleine" van het dagelijks bestaan ziet men nu werkelijk als klein en eindelijk begint men te leven, want men is vrij, Doamer zou zeggen "as in fûgel yn ‘e loft". Lieve Pris een overdosis is niet mogelijk.