woensdag, april 19, 2006

In lytsenien

Raphael (1505) - De dame met de eenhoorn

6 opmerkingen:

Anoniem zei

En zie alweer een teken dat het einde nadert. Afgelopen Goede Vrijdag nog niet, maar waakt allen!!! De Eenhoorn ontwaakt en schijnt los rond te lopen. Zijn herder is hem al verloren. We zijn gedoemd schijnt het, toch?

Anoniem zei

Inderdaad dominee, het kleintje (lytsenien)is weggelopen en onvindbaar en de dame is ontroostbaar. Overigens was er vandaag weer een teken, de fiets van Doarmer schaafde aan. Dominee , het wordt tijd dat we voorbereidingen treffen.

Anoniem zei

En vandaag in de krant, mijn krant, stond een lang verhaal over het einde der tijden. Over de 12e Imam, Jehova's etc.....
Allen wachten zij op de Apocalyps. En nu de kleine Eenhoorn is weggelopen ....arme, arme Dame. Zij moet verschrikkelijk verdrietig zijn. Laten we elkander ontmoeten met Pastoor te H. en Pastoor te St. Misschien die Vlaming Peerke erbij uitnodigen, een degelijke Huisvrouw?

Anoniem zei

Waar is iedereen en waar is die lieve dame?Ik voel me zo alleen.

Anoniem zei

MMMMH,

lekkel Eenhooln met Sambal. Misschien vlijwillige maagd....om Eenhooln te vangen, Ik ken lekkel lecept vool Eenhooln....altijd willen plobelen. Voolal jonge Eenhooln. MMMMMh

Anoniem zei

Beste meneer Lao, u wilt toch niet zeggen dat u de kleine eenhoorn heeft opgegeten?