zondag, september 03, 2006

Opgave Opjefte

In welke stad staat deze kerk?
Wie ligt hier begraven?

Prijs voor de eerste juiste inzending: 10 minuten lang gratis lichttherapie

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dit niet het graf van de H.Henk?

Anoniem zei

U zit op het goede spoor

Anoniem zei

Natuurlijk, doarmer, doelt u op het feit, dat naast het graf van de H.Henk dat van de minder bekende B. ligt, die ooit het slachtoffer is geworden van zinloos geweld in het noorden van ons land.

Anoniem zei

Doarmer zal de lamp meenemen, want dat heeft u wel verdiend. Jaren geleden was Doarmer daar en de gids in de kerk hield eerst een heel verhaal over de het einde van deze B. en daarna vroeg hij aan alle bezoekers, waar ze vandaan kwamen. Toen Doarmer zijn herkomst vertelde, keek iedereen hem aan, alsof hij het gedaan had.

Anoniem zei

Allez allez,

maar daar heb ieck eens een pinteke gedronken he. Samen met meneer Pastoor waren we daar op een soort van bedevaart. Denk ieck. Misschien den Dom te F. waarde Doarmer?
Is ter nog een lichteke over, een straaltje voor nen arme belg?

Anoniem zei

Beste Peerke, er is ook een tweede prijs en dat is een afbeelding van B. Deze kunt u bij u dragen en de afbeelding heeft een zeer geneeskrachtige werking. Helaas voor u, maar de lichttherapie is voor de doctor, hoewel Doarmer moet zeggen, dat u voor een Belg wel heel snel de oplossing hebt gevonden en dat mag ook wel eens gezegd worden in deze tijd waarin altijd alleen maar het negatieve gepubliceerd wordt.Bovendien lichttherapie en pintekes is niet zo'n goede combinatie

Anoniem zei

H.Henk is dood! Maar zo zei hij gisteren, is hij aan een nij libben begonnen. Een ware messias! En ik heb hem reeds gespot in Duitsland in die gereincarneerde gedaante waarin hij het heeft over 'Anpacken statt Abwarten.
IK begin nu pas in tweede kans onderw. te geloven.

Anoniem zei

Gelovige,U zegt het mooi een "nij libben",maar is Henk niet eeuwig, voorbij âld en nij. Doarmer liep gisteren naar hem toe en hij sprak: "Noem mij maar Henk, ik ben inwisselbaar". "Ja maar" sputterde Doarmer tegen" die vorige Henk was veel groter" "Heb jij mij niet begrepen" antwoordde hij " Dat was een paar maand geleden, dat was een andere tijd, hier en nu ben ik Henk en ga nu je formulieren invullen". Hetgeen Doarmer, gewillig als hij is, uiteraard deed

Anoniem zei

Inderdaad 'onze' H.Henk is voorbij âld en nij. Kijk maar eens naar de miljoenen pixels waarin ik zijn nije gedaante heb weten te beelden!