woensdag, december 13, 2006

De E code



Welke rol heeft Pistolen P. in de hele affaire gespeeld ? Wat is de betekenis van de raadselachtige code op dat groene bord? En wie is die geheimzinnige figuur in het blauw bij de kerstboom? Kortom allemaal vragen, of beter gezegd mysteries, die Doarmer de laatste tijd bezighouden.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

EV betekent Engel van Vrede
Y betekent Yearly income

Anoniem zei

Doarmer dacht dat EV "extra veel" betekende!

Anoniem zei

Het gaat hier uiteraard om de codes van een partij pistolen en de gecodeerde leveringscondities. Het betreft een aantal van een balkanfeest overgebleven schietijzers, overigens nog redelijk up to date. Geinteresseerden zal ik graag een voorstel doen, dat zij niet kunnen weigeren. De gouden handdruk verwijst naar de wijze van betaling, aangezien ook ik niet van wapengekletter kan leven.
Heeft u overigens een lastig probleem waarvoor u een definitieve oplossing zoekt, neem dan contact op met P Pieter.

Anoniem zei

Beste P.Pieter,is het ook mogelijk een pistool in het kerstpakket te krijgen samen met een blikje kogels en een blikje ananas?

Anoniem zei

Dat is een probleem, ananas is moeilijk te krijgen, aangezien de huisvrouw te H. recentelijk een grote partij opgekocht heeft om de herrijzenis van Henk te bespoedigen. U gaat derhalve voor het kerstpakket met de pistolenset in combinatie met een keur aan bonen: witte, bruine en blauwe. Een vrolijk en vooral daverend kerstfeest ligt in het verschiet!

Anoniem zei

Beste p.pieter, denkt u werkelijk dat Henk herrijst? En hoe dan? Alleen in de geest of ook lichamelijk?En wanneer, want er zijn al drie dagen voorbij.

Anoniem zei

Beste Doarmer,

Heb een beetje geduld met Henk. Als de huisvrouw te H. een actie organiseert, doet zij het goed. Henk heeft nog enkele duizenden blikken ananas te gaan, omdat de zongerijpte tomaten, hoe liefdevol ook vergaard, niet het gewenste effect sorteerden. Bij de herrijzenis moet niet zozeer aan een termijn van drie dagen als wel van drie jaar gedacht worden. Van een herstel in de geest kan geen sprake zijn, want geestig was Henk al nooit. Een lichamelijk herstel is ook voldoende, aangezien het erom gaat weer een doelwit te hebben.
Waar blijft overigens uw bestelling?

Anoniem zei

Beste p.pieter, noteert u Doarmer maar voor twee setjes. Het is altijd leuk als kerstgeschenk.