zondag, juli 08, 2007

Trochbrutsen Doorgebroken

De doorgebrokenen zangeres Samantha, die ondanks haar succes zo gewoon gebleven is


Het was me gisteren het dagje wel. Doarmer rende z’n rondjes door het dorp en toen zag hij ineens tussen de uitzinnige menigte buurman staan “in gezelschap” en ze riepen “ Doarmer doorgaan, je kunt het!” Het was net alsof hij vleugels kreeg en de zwaartekracht in het niets oploste. Meteen na de wedstrijd heeft Doarmer zich gedoucht en daarna is hij naar de verjaardag van L. gegaan, die 50 werd. Ook hier allemaal interessante mensen o.a. dr.Oetker en de pater en de heer uit het verre F. en toneelspeelsters en nog veel meer. En er was ook heerlijke vis en iedereen lachte en danste en was vrolijk en toen ging de deur open en de doorgebroken zangeres A., nu beter bekend onder haar artiestennaam Samantha kwam binnen omringd door een aantal fans, maar ze was heel aardig en nam voor iedereen even tijd en zo en toen Doarmer later naar huis fietste is hij ook niet in de sloot geduwd.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez,

zijn der ook al Grammofoonplaten te koop van deze zangeres met de naam Samantha?
Misschien een op muziekcassette?

Anoniem zei

Peerke, er is van alles te koop. Samantha is zo populair geworden, dat ze ook haar eigen kledinglijn is begonnen.

Anoniem zei

Inderdaad, het was een wonderlijke avond, maar ook heel gevaarlijk. Ondanks de aanwezigheid van een aantal mannen, bekroop mij al snel het gevoel op een heksensabbat beland te zijn. Uitdagend poseerden enkele heksen naast een flinke stapel hout. Eentje had zulk rood haar, dat ik haar spontaan in brand zag vliegen. De vlammen laaiden rond haar lachende gezicht en haar mond bleef kwekken. Ik kon mijn ogen niet geloven, was dit wel werkelijk of had de lieftallige D te veel biertjes voor me getapt? Ook anderen ontging dit niet. Nooit zag ik R's wenkbrauw zo hoog opgetrokken. De gedachte dat in de toekomst heksenverbrandingen opgeluisterd zullen worden met een gevoelig lied van Samantha, wier ster rijzende is, doet mijn hart sneller kloppen.
Hoe dan ook, er is dus vooruitgang in de wereld en met deze troostende gedachte groet ik u allen.

Anoniem zei

Waarde pater, het was Doarmer ook opgevallen, dat de heksen steeds weer die stapel hout "opzochten". eerst begreep hij het niet, maar toen zag hij, dat ze haast ongemerkt water over het hout sprenkelden in een poging om het goed nat te houden. Ze zijn werkelijk zeer gewiekst! De wenkbrauwen van R. zitten intussen weer op hun gewone plaats. Mogen de hemelse klanken van Samantha het reinigende vuur begeleiden.

Anoniem zei

Welk een goed bericht! Doarmer, die het dolen in het bloed zit en voor wie verdoold raken immer op de loer ligt, begint geheel tegen zijn niet op het kwaad verdachte inborst in alert te raken op de aanwezigheid van toverkollen. Hij herkent ze terstond en ziet hun doortrapt vileine aard.
Als hij niet steeds kerken uitgesodemieterd zou worden, zou ook binnen afzienbare tijd een doop met natuurzuivere volle melk zijn deel kunnen zijn.
De toekomst is vol hoop!

Anoniem zei

Waarde pater, Doarmer brandt nu een kaarsje.