donderdag, september 06, 2007

In noflike middei Een genoeglijke middag

Vandaag heeft Doarmer in een bootje gezeten. Eerst moest hij samen met heel veel mensen uit het onderw., die heel arm waren maar altijd lachten bij een man komen, die dreigend zei, dat hij wel vier keer getrouwd was geweest en toen waren alle vrouwen meteen bang voor hem.En de huisvrouw was er ook en Bacio. En toen kregen wij allemaal peddels. En bij het bootje varen heeft Doarmer nog een nat voetje gehaald en er waren ook bruggen en stroomversnellingen. En aan het eind zaten er mevrouwen op kleine stoeltjes, ook uit het onderw, die ook heel arm waren en lachten en toen kregen de huisvrouw en Bacio en Doarmer lekkere koeken en drinken en zo. O ja, er was ook een hond, maar die wilde de appel niet ophalen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Als Doarmer zich net als al die andere in het onderw. ploeterende tobbers steeds in de boot laat nemen, blijft hij arm. Is hij soms ook nog met een kluitje in het riet gestuurd? Zijn er nog onderw. werkers afgevloeid? Wie waren er niet aan lager wal geraakt? Werkte de hond ook in het onderw.? Ik dacht, dat daar geen hond meer wilde werken!

Anoniem zei

Best zakenlied, over dat laatste verschillen de meningen, sommigen noemen het juist een hondenbaan.Maar om op uw vraag terug te komen, het was een vrolijke hond, die beslist niet in het onderw.werkte.

Anoniem zei

Dat verklaart die vrolijkheid! Toch een verstandige hond. Wellicht zou getracht moeten worden voor de toekomstige generatie leraren onder apen en vooral honden te werven; misschien wordt het dan een wat vrolijker boel en gaat het niveau omhoog. Wolven dienen in dit verband positief gediscrimineerd te worden teneinde een snel einde te maken aan al het geblaat!

Anoniem zei

...en natuurlijk de wolvinnen. Ook zij dienen in dat verband positief gediscrimineerd te worden!

Anoniem zei

Beste zakenlied en zijn rechterhand, doelt u soms op het spreekwoord: hij is een wolf in onderw.kleren?

Anoniem zei

Doarmer doolt nog immer. Dwaalt hij niet af van de kudde van boer Jonkamp? Moet hij niet eens een goede cursus volgen! In ieder geval hoede hij zich voor wolven in onderw.kolere!

Anoniem zei

In het onderw. vindt men meer schapen in wolfskleren.