zaterdag, oktober 20, 2007

Ynspeksje Inspectie

Een nieuwe baan! Het werd tijd voor Doarmer om naast zijn huidige werk, visboer en verkeersregelaar in het buitengebied, andere bezigheden te zoeken. Hij had nog tijd over en hij werkt nu eenmaal graag. Het heeft wat tijd gekost, maar hij heeft iets gevonden, dat beslist de moeite waard is: inspecteur der kazematten in het kustgebied van de voormalige Zuiderzee. Eén keer per maand gaat Doarmer op pad om deze kazematten te controleren en vervolgens een rapport uit te brengen aan de centrale inspectie. Hij is daarbij uitgerust met een echt afvinkformulier van 30 A4-tjes! Op bovenstaande foto ziet u Doarmer bij zijn eerste inspectiebezoek aan de stad E.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Maar Beste Doarmer,

zou U mij ook zo'n formulier willen toezenden. Ik spaar A4 formulieren om te kunnen afvinken. Ik ben ook nog op zoek (ruilen tegen een AVF van de universiteit van Harderwijk) naar een AVF van een Henk. Mocht U die nog over hebben?

Anoniem zei

Beste Anton, daar vraagt u Doarmer wat, een AVF van een Henk!Probeer maar eens zo'n ding te pakken te krijgen, de Henk begint dan te grommen als een hond, waarvan je de voederbak afneemt. Het is ook begrijpelijk, het is eigenlijk het enige, wat ze hebben.