donderdag, november 15, 2007

It fersyk Het verzoek

Af en toe krijgt Doarmer materiaal toegestuurd met het verzoek dit op de weblog te publiceren. Meestal begint hij daar niet aan, want waar leg je dan de grens? Voor je het weet is de hele weblog een vakantiekiekje geworden. Nu maakt hij echter een uitzondering, hij kreeg namelijk bovenstaande foto toegestuurd door een oud dametje, die schreef, dat ze de foto al jarenlang bezit, maar dat ze niet weet wat het voorwerp moet voorstellen en waar het zich bevindt. Doarmer heeft de afbeelding ook bestudeerd. Zijn theorie is, dat de foto in India gemaakt is, in elk geval in die buurt en dat het voorwerp door theeverkopers op de rug gedragen wordt. Hij heeft geen idee waar die rode happertjes betrekking op hebben, die als het ware proberen twee rode stukjes op te eten. Een mythologische figuur ? Als iemand het oude dametje verder kan helpen, dan wordt men verzocht zich te melden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik meld me...

Anoniem zei

Nou Doarmer, zeg maar tegen dat oude dametje dat het een sterk vergrote knop is, die de meisjes hier als piercing door hun oorlel of door hun neus, lip of navel dragen.

Anoniem zei

Leaf famke fan 16, "hier" is dat misschien het verre Gelderland met zijn kabbelende beekjes, waar de zon altijd schijnt?