zondag, oktober 19, 2008

It ynstruiïnkje Het extraatje

Ook in de wereld van de verkeersregelaars kan men er wat van.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel spijtig, doarmer. Ik hoop dat de bonus groot genoeg is, want als je hem met 2 miljoen andere verkeersregelaars moet delen, blijft er weinig over.

Anoniem zei

Dr.Oetker, als er geen geld overblijft, dan helpt de heer B. wel en zoals u weet, die is van stand en dan speelt geld geen rol.

Anoniem zei

Bankiers, verkeersregelaars, overal staan de bonussen onder druk. Het einde der tijden lijkt nabij. Straks moeten zelfs de tobbers in het onderw. hun riante bonussen nog inleveren. Wie kan er dan nog een aflaat van mij kopen? Hoe moet dat nu met mij? De zondvloed kan niet ver meer zijn. Morgen rept uw pater zich naar de houtafdeling van de dichtstbijzijnde bouwmarkt.

Anoniem zei

Hoe hebben wij het nu, beste pater? Heb ik toch altijd gedacht, dat u een bonus wacht na dit aardse leven. Of zijn uw naalden zo groot geworden, dat er toch een kameel door het oog past?

Anoniem zei

Alle bonussen liggen hier bij heer B. opgestapeld. De B. hier zeiden dat ze garant stonden en met die ' zekerheid' zijn veel liquiditeiten naar dit land van Heer B. gestroomd.

Anoniem zei

Beste dr. Oetker,
Het is niet aan een eenvoudige pater te oordelen over de vraag wie na zijn reis door dit tranendal een bonus toebedeeld krijgt en al helemaal is het hoogmoedig de verwachting uit te spreken van er een te ontvangen.
Door mijn hellevaart van enige tijd geleden heb ik wat meer inzicht in ultieme zaken gekregen.
Over de grootte van de ogen mijner naalden kan ik u wellicht ter geruststelling mededelen, dat die wel groot zijn, doch niet zodanig groot dat zij een kameel, onderw. manager dan wel ander heidens schepsel door zullen laten.