donderdag, januari 08, 2009

Lyts mar krigel Klein maar dapper

Ook Gertrud had haar schaapjes even in de steek gelaten om zich in het feestgedruis tussen de verkeersregelaars te storten. De paparazzi waren niet bij haar weg te slaan, zoals te zien is op de foto, waar zij poseert samen met een Russische handelaar in aardgas .

11 opmerkingen:

Anoniem zei

En een jurkje van eigen gesponnen wol..

Anoniem zei

Die Poolse handelaar in tweedehands auto’s vond het jurkje zo te zien ook erg mooi.

Anoniem zei

Die Pool, ik wist dat hij in tweedehands auto's handelt, loopt hier in Mariestad ook rond......Heeft Doarmer nog adviezen mocht ik em tegen het lijf lopen...

Anoniem zei

Lieve Britte-Marie,voordat u een auto van hem koopt eerst goed controleren of de kilometerstand wel klopt en of het inderdaad wel een Mercedes is en geen Trabantje met een mercedeslogo op de motorkap.

Anoniem zei

Amai zunne, doarmer,

dat was een schoon feest zeg zunne. Zekers en vast had Peerke daar ook een pinteke willen drinken met zijn vrienden Doarmer en de Dr. (gaat alles goed met de Dr.?, het is zo stil om hem).
Ja en die schaapkesherderin....wat eenschoonheid, zo in haar zwarte kleedje....alleen die gas-maffia-Dostojevski-Korsakov-Gorbatsjov-Molotov-of-wat-voor-cocktailski dan ook....mmmm....Ach voor je Schaapjes moet je veel over hebb'n.

Anoniem zei

Peerke, Doarmer en de andere christelijke verkeersregelaars in het buitengebied hebben u op het feest gemist.

Anoniem zei

Morgen mag ik niets zeggen, hebben de Pool en de Zweed mij vanavond tijdens een Indisch eten op het hart gedrukt.Terwijl de Duitser wil dat ik morgen als oud feministe mijn ding naar voren breng; doelend op de te ver doorgeslagen emancipatie van de vrouw, waarbij de jongens ondergesneeuwd raken en bij gebrek aan regels in het femiene onderw. vervallen tot niet te accepteren repressief en agressief gedrag.
De Litse(vrouw uit Litouwen) onthoudt zich van commentaar.
Eindelijk rust; ik denk dat ik de Engelse, die cruises naar New York maakt op de St Mary zoals ze vanavind trots zei, het woord laat voeren.

Anoniem zei

Voordat jij Doarmer een cruise gaat boeken op de St Mary wil ik je zeggen dat de juiste benaming Queen Mary is.

Anoniem zei

Beste Olav en Britte-Marie, wat een internationaal gezelschap! En wat zijn die Poolse handelaar in tweedehands auto’s en die Ikea-man uit Zweden streng! En wat dat feminiene onderw. betreft, Doarmer heeft vroeger als klein jongetje jarenlang les gehad van een “echte”schooljufrouw en sinds die tijd is hij een beetje bang voor vrouwen.

Anoniem zei

'Feminiene onderwijs','vrouwen uit Litouwen',ik snap hier allemaal niks van. Ik hou 't bij Peerke die m'n jurkje mooi vindt en brei rustig verder...

Anoniem zei

Beste Gertrud, Doarmer is blij, dat u uw geluk heeft gevonden. En weest u eerlijk, de warmte die de liefde geeft , daar kan geen schapenvacht tegen op!