vrijdag, januari 01, 2010

Bryk Onsymmetrisch

Doarmer winsket jimme allegearre in lokkich nijjier en fansels ek in protte seine

8 opmerkingen:

dr.oetker zei

Ook de dr. wenst eenieder een gelukkig 2010! (en bedankt voor de aanschaf van al die pakken oliebollenmix)

Doarmer zei

Graag gedaan, dr Oetker, en nogmaals veel voorspoed voor u daar in de buurt van het westerstrand.

Peerke zei

Amai,

dan kan Peerke nie achterblijven om elkander het mooiste en schoonste te wensen voor 2010!
En ja de bollen waren weer lekker dr Oetker.

Doarmer zei

Ook u, Peerke, een 2010 met veel geluk en moge u van onderw. verschoond blijven.

pater Pierre de Bree s.j. zei

Ook uw pater wil u zijn zegeningen voor het nieuwe jaar niet onthouden en hij wenst u allen dan ook een gezegend en zondenvrij nieuwjaar. Of het dit ook gaat worden, is maar zeer de vraag: Doarmer neigt reeds naar de zwakte der luiheid en als hij al overstag gaat, wie zal dan in het zweet zijns aanschijns zijn plicht vervullen? Peerke en dr Oetker, die beiden hun dagen slijten op de voormalige zeebodem, wenst hij
vooral droge voeten. Mocht de zeespiegel stijgen, dan is het wellicht een idee een blik lanterfanters uit het ketternest E. open te trekken. Een beetje slepen met zandzakken is goed voor dit volkje. Bovendien zijn zij dan minder in de gelegenheid de zielen der aan hen toevertrouwde kleuters te bezoedelen. Kortom. het nieuwe jaar opent nieuwe perspectieven!

Doarmer zei

Waarde pater, heel veel dank voor uw zegen, want zonder die zegen zullen al onze inspanningen tevergeefs zijn en de resultaten onzer werken zullen vervliegen als de zandkorrels in de zeewind op het verre westerstrand daar bij dr. Oetker. Dat van die zandzakken is overigens helemaal niet verkeerd! Wij, die leven op de toppen der oostelijke heuvels zouden meer solidair moeten zijn met hen , die in de diepte leven, waar het zonlicht nauwelijks doordringt en de zee voortdurend op de loer ligt. Doarmer ziet al een landelijke inzamelactie van zandzakken voor zich.

pater Pierre de Bree s.j. zei

In zijn enthousiasme voor het opwerpen van terpen voor dr. Oetker en Peerke betoont Doarmer zich een echte Fries. Het juiste moment voor een zandzakkenactie lijkt nu aangebroken. Overigens zou ik deze actie niet willen beperken tot dit land, ook andere delen van het koninkrijk dienen erbij betrokken te worden, aangezien deze delen veel zandstranden hebben. Een motto voor de actie? Geef ze de zak!

Doarmer zei

Inderdaad, waarde pater, dr.Oetker en Peerke hoeven niet langer te vrezen, de zandzakken komen eraan!