zaterdag, januari 02, 2010

Sânsek Zandzak

Onder grote belangstelling van de bewoners der oostelijke heuvels wordt de eerste zandzak richting westen gestuurd, niet nadat deze eerst gezegend is door de pastoor te H.

6 opmerkingen:

pater Pierre de Bree s.j. zei

In de oostelijke heuvelgebieden is zand genoeg en aan zakken bestaat hier van oudsher al helemaal geen gebrek. Wellicht is het mogelijk de zee terug te dringen tot 20 meter voor de Engelse kust. Dan hebben die kakkerige Engelsen eindelijk ook eens een echt kanaal en worden ze gewone continentals. Op deze wijze kan een heel volk gered worden! Zo is de evacuatie van al die roodharige bleekscheten op hun half ondergelopen gebergte ook niet meer nodig!

Peerke zei

Amai zunne,

dat is pas naasten liefde over grote afstand zunne. Peerke raakt gewoon weg ontroerd. En het is hier erg diep, zo een 3.6 meterkes beneden nap. Jaja, zo een slordige 15 meterkes beneden A.

Ja, we kunnen de gezegende zakken goed gebruiken. Veel dank
Peerke voelt zich een stuk veiliger op zijn nieuwe terp

Doarmer zei

Waarlijk pater, een ingepolderde noordzee, dat is nog eens visie en daaraan ontbreekt het tegenwoordig! Doarmer vindt het overigens wel een prettig idee, dat er een zee ligt tussen hem en de Engelsen, ze rijden links, eten de meest merkwaardige combinaties voedsel en hebben ook geen smaak wat de kleding betreft, hoewel dat inderdaad ook wel moeilijk is als je van die witte beentjes hebt.

Doarmer zei

Goede Peerke, gij hoeft ons niet te bedanken voor onze "milde" zakken, het is niet onze verdienste, zo zijn wij nu eenmaal!

dr.oetker zei

Als altijd weer hevig geroerd door de barmhartigheid van hen die de oostelijke heuvelgebieden bewonen, slaat uw dr. zijn ogen in nederigheid neer. Wat immers kan hij daar nog tegenoverstellen anders dan zijn welgemeende dankbaarheid?

Doarmer zei

Wij van de hoger gelegen oostelijke heuvels waarderen die nederigheid enorm.