woensdag, december 25, 2013

Winkelje Winkelen

 
Zoals bekend staat de familie van Doarmer nog heel dicht bij de natuur en hun lenigheid stijgt soms tot olympische hoogten. Dit is ook het geval bij zoon H. Hier ziet u hem tijdens het winkelen.

2 opmerkingen:

pater Pierre de Bree s.j. zei

Doarmer is heel lovend over zijn familie, maar hoe staat het met hemzelf? Stijgt zijn eigen lenigheid ook tot olympische hoogten? Spreekt hij over verwanten uit de eigen stam of over de aangetrouwde familie? Tip: ga wat handstandjes oefenen bij de Intratuin!Daar kun je geen echte schade aanrichten. Klap je tegen een paar stellingen met "gezellige kerstspullen" aan, dan gaat een zucht van opluchting door de zaak die alle kerstballen uit de bomen blaast. Het personeel hoeft die troep in ieder geval niet meer in te pakken voor het volgend jaar.

Doarmer zei

Waarde pater, om uw vraag te beantwoorden, Doarmer en uiteraard ook zijn familie behoren tot een "natuurvolk", Op handen lopen is voor hen een vanzelfsprekende zaak, ze denken daar niet eens over na en soms leidt dit bij toeval tot olympische hoogten. Wat de intratuin betreft, Doarmer denkt dat de moeilijk bestuurbare karretjes van dit concern uw plan veel beter kunnen uitvoeren dan een soepel bewegend natuurmens.