zaterdag, april 29, 2023

Tosken Tanden


Tegenwoordig is er een hele discussie over de wolf. Moet dit dier niet een halt toegeroepen worden, want de arme schapen lopen gevaar. Hanteren wij hier echter niet een dubbele standaard, want de hond komt overal mee weg, terwijl dat beest zich niet alleen beperkt tot schapen maar ook zijn tanden graag in mensen zet. Dat heeft Doarmer vandaag aan den lijve ondervonden. Terugkomend van zijn hardlooprondje werd hij nota bene op de hoek van zijn eigen straat door een grote hond ,die plotseling door een hoge heg sprong, gebeten. Het was een waarlijke Garmr. Doarmer schopte maar raakte hem niet goed want de lafaard vluchtte meteen door de heg terug. Overal bloed en het dier had ook een stuk vel van Doarmers arm meegenomen. Intussen heeft Doarmer al een nieuw stuk vel bij bol.com besteld, maar toch de Partij voor de Dieren kan zijn stem wel vergeten.

2 opmerkingen:

pater Pierre de Bree s.j. zei

Dat Doarmer het vel over de oren gehaald wordt, is hij als voormalig harde werker in het onderw. wel gewend, maar dit is toch andere koek.

doarmer zei

Eerwaarde pater s.j.
Doarmer heeft het altijd al jammer gevonden dat het Vaticaan geen duidelijke uitspraken heeft gedaan over de plaats van de hond in de schepping, terwijl er alle reden voor is om te wijzen op het satanische aspect van dit gedrocht. Datzelfde Vaticaan had er geen enkele moeite mee om vast te stellen dat lieden werkzaam in het onderw. geen ziel kunnen hebben met alle gevolgen van dien.