vrijdag, december 09, 2005

Werkoverleg















Groep andersoortigen, waaronder een zeldzame met staart, houdt werkoverleg.

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Denkend aan Anderen
zie ik brede bermen
met wolven in schaapskleren
en schapen in wolfskleren
dwars door oneindig hoogland(>3mtrNAP) gaan.

Anoniem zei

Ne-ander is waarlijk een dichter.

Anoniem zei

Ne-Ander is de andere, poetische, helft van Taler. Een Saks overigens. Fijn dat Doarmer, dit keer niet gehinderd door voorkennis, deze poëet met woorden als 'een waarlijk dichter'in zijn hart heeft gesloten.

Anoniem zei

Doarmer, wist jij wel dat het hebben van voorkennis verboden is?
Van der N. en Van der B. hangt een gevangenisstraf van ik weet niet hoeveel jaren boven het hoofd wegens het gebruiken van voorkennis in de handel en wandel.
En dan maakt het niet uit of het over geiten, Saksen, huisvrouwen, pastoors, Ne-Anders, Talers of al die lochtone guitige geitenuierwassers gaat.
En omdat jij behalve handelt ook nog eens veel wandelt, biedt ik je deze 'wetenswaardigheid'aan. Je mag hem zelfs, weliswaar tegen een geringe vergoeding à raison van 108 euro, laten opnemen in jouw bijbel over wetenswaardigheden.

Anoniem zei

Beste ne-ander/taler!
Goethe zei het al " Zwei Seelen wohnen in meiner Brust" en overigens Doarmer heeft niets tegen Saksen en andere zuiderlingen.Ne-ander is een dichter en raakt daarmee de gevoelige plek van Doarmer

Anoniem zei

Beste econ-oma,ik heb uw altijd kritische geluid gemist, dat houdt mij namelijk scherp. Wat dreigt u nu weer met gevangenisstraf? Alsof Doarmer dan bang wordt. Vergeet niet,dat hij een krijger is!

Anoniem zei

wat voor werk doen die wezens in godsnaam? daar wou ik niet bijhoren

Anoniem zei

Beste Geenander, het werk van andersoortigen gaat het begrip van ons mensen te boven.Als zij zeggen, dat dit hun werkoverleg is, dan hebben wij dat te aanvaarden.

Anoniem zei

Ik ben die ST. Aart Ander. En ik ben echt niet zo gek als ik er uit zie. Als Geenander weet ik wat het is om (schijn-) heilig te zijn.

Anoniem zei

Beste Staartander, u ziet er niet gek uit, uw staart is prachtig en een lust voor het oog!

Anoniem zei

maar ze lijken helemaal niet op elfen, dat is een soort waar ik nog begrip voor op kan brengen. elfen verheffen zich, deze andersoortigen zitten vast met veel venijn in hun staart.

Anoniem zei

Een staart is heel zeldzaam bij andersoortigen

Anoniem zei

Waarschuwing:Dit verhaal krijgt nog een (ver-anderend) staartje!

Anoniem zei

Beste me-ander, wat bedoelt u met "nog", Doarmer is nieuwsgierig

Anoniem zei

Neem in je verbeelding St.Aart Ander en je weet wat ik bedoel.

Anoniem zei

Ik wil niet gassocieerd worden met die armlastige tak van onze familie Anderssoortigen. En ik
(ben)Ver Ander niet!

Anoniem zei

Weten jullie ook waar br-ander is, want ik heb nog een cd-tje voor hem.

Anoniem zei

Dag, ik ben Vèra Ndèr, Hongaarse, en getrouwd met Fer Ander, uit Anderen, Drenthe. Ik ben de vrouw die toen, komende met haar witte Fiat uit Anderen, door die Anderssoortige met staart uit de auto gesleurd werd om die foto te maken van haar en de haren.
Weer in de auto heb ik meteen onze zoon Ne-ander gebeld of hij de Anderssoortigen wilde spotten om er een verhaal over te kunnen schrijven.
Nou hij is waarlijk een dichter(lijkt daarin op mij en niet op mijn man Fer, een beetje een kakker).
Maar behalve Ne-Ander en ik wil niemand hier geloven, dat de Andersoortigen dan de Anderen bestaan!
Dus mag ik deze foto gebruiken om die samen met Ne-anders gedicht naar Peter R. de Vries op te sturen? Zodat ''het anderste soort'' bovenkomt!
B.V.D. of is het G.V.D of B.I.D?
(als Hongaarse weet ik nu nog niet hoe je moet bedanken).

Anoniem zei

Beste Vera, een slechte kennis der Nederlandse taal kan geen reden zijn om dergelijke afkortingen te gebruiken, als "geestelijk" adviseur van van deze weblog wil ik dit toch opgemerkt hebben. Bovendien iets meer respect voor je man Fer zou wel op zijn plaats zijn

Anoniem zei

Sorry mijnheer pastoor als Hongaarse kan ik helaas niets met uw commentaar. Ik ga het mijn man Fer wel vragen wat ik fout heb gedaan. Hij mag dan wel een kakker zijn maar hij kan wel goed uitleggen wat ik fout doe.
Wilt u Doarmer vragen of ik de foto op diskette naar Peter R. de Vries mag opsturen zodat de anderste soort na aanplanting bovenkomt?

Anoniem zei

Het zij u vergeven, mijn kind

Anoniem zei

Mijnheer Pastoor ik snap nu waarom ik als Hongaarse de Nederlandse normen-en-waarden-plank er vaak naast sla! Vandaag las ik in de Volkskrant dat Boedapest de reputatie heeft van dé pornohoofdstad van de wereld te zijn. En dat de zeden er losser zijn dan in het Westen. Gelukkig kom ik uit Éger. Te ver voor de appels die kunnen vallen...

Anoniem zei

Doarmer, weet je dat onze zonen Ne-ander+Thaler het gedicht over de Andersoortigen a.s. maandag bij Peter R. de Vries zingend mogen voordragen. Dat alles wordt geillustreerd met die foto die ik weliswaar gedwongen van de Andersoortigen heb genomen!
Peter R. de Vries gaat de Anderste soort boven leggen. Hij heeft immers net Steve Mithen's The singing Neanderthals'gelezen. Hij is namelijk(tipje van de sluier, niet verder vertellen tot maandag anders haalt hij die 41% niet, snap je!)overtuigd dat de Andersoortigen een niet verder geevolueerde opvolger van de Neanderthalers zijn. Een soort dat zich nog meer toelegde op communicatie/overleg via muziek dus emotie!

Anoniem zei

Beste Vera, u moet niet zo negatief doen over die meisjes in Boedapest. Ook dat zijn hardwerkende schepselen Gods, die hun steentje bijdragen aan de samenleving

Anoniem zei

Beste Vera, Doarmer begrijpt niets van jouw verhaal over een zekere Peter