donderdag, mei 11, 2006

Of......of


Een van de grote theologische vragen van de 21ste eeuw:
Schwarwalder Kirschtorte of appelgebak uit H.
Binnenkort verschijnt hierover een artikel van de pastoor te H., met de bedoeling om de onrust die onder de webloglezers ontstaan is weg te nemen. Waarschijnlijk zal ook Dr. Oetker proberen het probleem te behandelen, niet vanuit theologisch , maar vanuit wetenschappelijk standpunt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez zeg,

dat van die Theo en die kussen versta ik niej he, maar ik zou die Appeltaart van Ha en die Zwartewoudse kersentaart wel eens willen proeven zunne. Misschien mej wat bonbonnekes hier vers gemaakt.
Meneer Pastoor is wel heel erg slim hier. Die wil vst mee proeven denk ik zo, met een pintje erbij zunne.

Anoniem zei

Hare Majesteit de Koningin zal op Paleis Huis ten Bosch een taart in ontvangst nemen, die haar naar aanleiding van Moederdag wordt aangeboden door de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV). De taart wordt op verzoek van de NBOV gemaakt door leden van het Nederlands Patisserie Team, die ook bij de aanbieding in Den Haag aanwezig zullen zijn.

Het is al jaren een goede gewoonte van de NBOV om rond moederdag Koningin Beatrix, beschermvrouwe van de brancheorganisatie, een speciale Moederdagtaart aan te bieden.

Welke keuze zal er dit jaar gemaakt worden?

Anoniem zei

Es ist eine Rabarberbauernbubenschnappstorte geworden! Also diesmal keinen Apfelkuchen! Und den Schwarzwalderkirschtorte kam ganz und gar nicht im Frage weil die Kirsche noch nich reif sind. Und wie eines gutes Hausweib betämt nütze ich nur Obst die auf dessen Moment da ist!
Morgen, am Samstag den 13ten, werd die wiederaufentstanden Spaziergruppe ein Stück vom obengenannten Torte bekommen.