dinsdag, juli 11, 2006

De fioele

De heer D. , muziekdocent te A. , heeft net een les aan een lastige groep achter de rug en speelt nu de spanning van zich af. De heer D. maakt zich ook zorgen over de kwaliteit van het onderw. , met name wat zijn vakgebied betreft. Bovendien is er dan nog die salariskwestie. Zal hij in staat zijn om volgend jaar een kapper te betalen of moet het haar over de kraag blijven hangen. Kortom het leven van de heer D. valt niet mee, vandaar de nogal zorgelijke blik.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Opvrolijker voor muzikale mijnheer D.. Hij mag tegen kapperstarief. op mijn feestje van mijn 50-jarig bestaan de vioolstok ter hand nemen.

Anoniem zei

Allez zeg,

wel een beetje zielig voor den Meneer D., zunne. Als um nog wa geld heeft moet um maar naar St. Niklaas komen, een pintje vatten, en dan zal mijn Marieken um wel even met de schaar behandelen. Toch wel schoone muziekskes he, van die Meneer D. Hij lijkt wel wat op diejen Meneer R., die ook zoo van Koersen houdt.

Anoniem zei

Beste 7x7 jarige, de heer D. moet dan wel een hoed voor zich hebben liggen, zodat wij daar het muntgeld in kunnen werpen.

Anoniem zei

Beste Peerke, zou Marieken hem wel kunnen knippen? Dat is geen haar meer, dat is een vacht.

Anoniem zei

Allez, ik denk het wel.

maar anders vragen we Willem, de schaapsscheerder, zunne.