maandag, oktober 09, 2006

Skjinmeitsje

Doarmer (uitspraak: Dwarmur) heeft een opruiming gehouden onder de commentaren, omdat er onder de webloglezers onrust ontstond. Zelfs deze zeer tolerante fantasierijke groep begreep het niet meer en raakte verstoord. Een delegatie van hen verzocht Doarmer om tot verwijdering over te gaan. Nu gaat Doarmer beslist niet over één nacht ijs en heeft hij eerst overleg gepleegd met de geestelijk adviseur van deze weblog , de pastoor te H. en deze was heel duidelijk, “anpacken”, zei hij ,”en wel meteen, het doet mij denken aan die middeleeuwse ketters, elke vorm van toegeeflijkheid kan fataal worden, beter tien onschuldige commentaren verwijderen dan één schuldig commentaar laten staan, Hij, die het uiteindelijke oordeel geeft, zal wel zorgen, dat het goed komt”. Gesterkt door deze woorden heeft Doarmer toen gedaan, wat hij moest doen. Ja, webloglezers, een mens staat soms in zijn leven voor beslissingen , die niet meevallen en waar zouden wij dan zijn zonder een geestelijk raadsman.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Well Done, dear Doarmer!!!

42 is 42 is 42 is 42!!!

Anoniem zei

Breier!

Anoniem zei

Eindelijk dringt de waarheid tot Zeno door: bij het zien van het plaatje van zondag 13.28 uur schoot Zeno een citaat te binnen dat luidde "verder zijn jullie gewoon een stelletje schoen vetersjisten"
Een uitspraak van de Ben Gel Said, dat moet een volgeling zijn van de door WB zo geroemde Hassan I Sabbah.
Dezelfde WB gebruikt in de "Wild Boys" net als die andere AB in "A Clockwork Orange " een fake-vorm argot. Het is m.a.w. niet echt, er zit een ander achter. Voor Zeno is het duidelijk, Doarmer is de Ben Gel Said.Hij verenigt in zich zowel het hoge als het lage!
Hoe zit het dan met enige andere figuren! zijn dat ook alter ego´s van D. Hoe zit het met The King, Priamus en diens zoon Paris.
Wie begon daar ook weer over!
Is Paris misschien dezelfde als Bengel. Zeno heeft de verhalen nog eens nagelezen.
Voor Zeno is het duidelijk, Doarmer speelt een spel met ons!
Wie is DB, is dat de wens om een achternaam met een B te hebben.
Hoe zit het dan met die andere B´s
Zeno heeft navraag gedaan, HB is Humphrey B, die getrouwd was met LB en dat was Lauren B die tezamen speelden in de film Casa Blanca, CB! Het geciteerde lied 2HB ging daarover.
Verder speelden de Bugatti´s ook nog een rol in het geheel.En Andre Breton.
Het zou bij nadere beschouwing wel eens zo kunnen zijn dat alle verbanden een som krijgen die uitkomt op 42!!
Zeno gelooft!

Anoniem zei

Ik dacht dat BB stond voor BeerenBurch!?

Anoniem zei

Well done, my Doarmer.
Maar is het waar dat je in je zowel het hoge als het lage verenigt, zoals Zeno beweert?

Anoniem zei

Inderdaad, Doarmer is een mens als alle andere