maandag, november 27, 2006

Diervriendelijk

De Ljouwerter:

BALK - Kinderjuf Inge uit Gaasterland is verrast door de impact van Boer zoekt Vrouw. Met twee andere vrouwen strijdt ze in de KRO-serie om de gunsten van boer Gerrit uit Kollumerland. Ze kan de deur bijna niet uit of ze wordt op haar tv-avonturen aangesproken. ,,Leuk mar ek in bytsje benearjend. It makket kwetsber, dêr moast dy net yn fersinne.''
De opnames vonden deze zomer plaats. Hoewel ze over de uitslag niets mag verklappen, vindt Inge wel dat Gerrit door de makers te veel wordt neergezet als bijdehand en brutaal. Hij kan volgens Inge ook heel serieus zijn en toont zich erg diervriendelijk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Pril geluk van bioboer Jochum snel voorbij

Leeuwarder Courant (Ljouwerter)
Kimswerd - Het prille geluk van Kimswerder boer Jochum de Boer en zijn Marieke is voorbij. De Fries is de enige deelnemer aan ‘Boer zoekt vrouw' die geen grote liefde heeft overhouden aan het KRO-programma.
Op de stadstrip in het Zwitserse Genéve toonde de 37-jarige biologische boer uit Kimswerd zich nog hemels verliefd. Maar nu verkondigde hij dat ‘het' gevoel voor zijn Marieke er niet meer is.

De andere Friese boer, Gerrit Luinstra uit Kollumerpomp, heeft wel de liefde van zijn leven gevonden. Hij heeft zijn ‘vrouw' Inge uit Balk zelfs al de sleutel van zijn boerderij aangeboden. Het is nog steeds dik aan. ,,It is noch hieltiden sa at it is", aldus de gelukkige melkveehouder.