dinsdag, mei 22, 2007

In wynaai Een windei

Út de Ljouwerter:

Boer Gerrit en Inge uit elkaar
Boer Gerrit uit Kollumerpomp en juf Inge uit Balk zijn uit elkaar. Het stel leerde elkaar kennen in het programma 'Boer zoekt vrouw' en kreeg daarmee landelijke bekendheid. ,,Wy binne as freonen út inoar gien'', laat Gerrit weten. Inmiddels woont Inge al niet meer op de boerderij van Gerrit. Na het programma was ze bij hem ingetrokken. Over de exacte reden voor het beëindigen van de relatie wil Gerrit geen uitspraken doen. De vonk was er niet meer, zegt hij. ,,Wy hawwe yn elts gefal gjin slaande rúzje hân.''Inge meldt ook dat zij en Gerrit op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. ,,Al is it spitich genôch dat it sa rûn is'', zegt zij. Het voormalige stel heeft afgesproken verder geen mededelingen te doen over de breuk.

Boer Gerrit en Inge in reclamespot nog even verliefd
Boer Gerrit en zijn Inge, bekend van het televisieprogramma Boer zoekt vrouw, zijn niet meer samen, maar de reclamecampagne van een beddenzaak, met het stel in de hoofdrol, draait nog wel even door. Tv-spotjes zijn niet zo snel uit de programmering te halen.
Het is jammer voor boer Gerrit en zijn ex-vriendin Inge, maar beddenzaak Meulen en Baarsma heeft momenteel over belangstelling niet te klagen. De reclamecampagne met het van televisie bekende paar was bedoeld voor de regio, maar de spot krijgt nu landelijk aandacht.
Het verliefde stel Gerrit en Inge in bed, met op de achtergrond een boerenlandschap. Het is een beeld dat niet meer waarheidsgetrouw is en daarom juist nu de aandacht trekt. SBS was er als de kippen bij om het in shownieuws te brengen, landelijke kranten volgden.
,,It is hiel spitich foar Gerrit en Inge'', zegt Dirk van der Meulen in zijn beddenzaak in Dokkum. ,,Mar wy kinne hjir ek neat oan dwaan. It is oermacht.''
Van der Meulen erkent het: alle publiciteit die nu rond het stel is ontstaan, kan voor zijn zaak geen kwaad: ,,Yn it foarste plak ha'k te dwaan mei Gerrit en Inge, mar dit is foar ús fansels wol meinaam. It leit ús gjin wynaaien.''

1 opmerking:

Anoniem zei

Ondertussen speelt Gerrit al in een nieuw reclamespotje voor bedden, waarin hij de wijze woorden spreekt"Aan het bed heeft het niet gelegen".