dinsdag, mei 01, 2007

Unûntdutsen Onontdekt

Vandaag trekt Doarmer westwaarts naar het verre nog onontdekte N., hij heeft zijn verkeersregelaarsuitrusting bij zich. Wie weet welke avonturen hij daar weer zal beleven!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Bericht van de maan!
Ik heb contact kunnen krijgen met aarde en ben blij dat ik mijn ervaringen met jullie kan delen.
Ik ben begonnen aan een werkveldonderzoek op de maan.
De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Wat mij vooral treft is de wijsheid die je vanaf deze plek ontwikkeld. Een van "bovenwijs ervaring"zeg maar. Heel anders dan de van'" onderwijs ervaring" tot nu toe. Veel hangplekken , weinig gras maar daar redden we ons wel mee. Ik zou zeggen tegen alle schaapjes op aarde:" "Vlieg de maan"!Gerlinde wacht op jullie.

Anoniem zei

Ach, natuurlijk.Een ieder is op vakantie. Nou, Gerlinde doet 'r werk!!

Anoniem zei

Allez,

maar Peerke is terug zunne. Uit den verre H. in duitsland, vroeger bijna Oostenlijk-Duitschland, nie waor. Allez, 't was evenkes wennen, zekers en vast, maar ze hadden er pintekes, en schoone bossen om te wandelen.
Awel, Gerlinde, scheerde gaj ook Vlaamsche schapen?

Anoniem zei

Beste Gerlinde, zoals het spreekwoord zegt als er één schaap op de maan is, volgen er meer en hij heeft zijn schaapjes op de maan. Wat het werk betreft, dat moet nu eenmaal gedaan worden, het is er altijd, alleen niet iedereen ziet het liggen.

Anoniem zei

Beste Peerke, ook in het verre westen waren de bossen erg schoon, er lag nauwelijks afval.

Anoniem zei

Scheerde Gaj ook Vlaamse schapen vraagt Peerke. Bedoel je:Gaj achter vlaams en dan hebben we vlaamse gaj.Nee, Peerke die zij er niet op de maan.Dat zijn vogeltjes en die worden niet geschoren.Ook niet op de maan