donderdag, juni 14, 2007

In krupsje Een slepende ziekte

Sinds kort is Doarmer voortdurend bezig met de “braindump”. Een tijdje geleden wist hij niet eens dat het bestond en leidde hij argeloos zijn gelukzalig leven. Maar nu kan dat niet meer het braindumpen heeft hem in de macht. Zo zei hij vandaag nog tijdens een gesprek tegen iemand “ Ach, ik weet het ook niet, het was slechts een braindump van mijn kant, meer niet.” Was het echter maar zo simpel, het is te vergelijken met een blaasontsteking, je hebt steeds de drang om je brain te dumpen op de meest vreemde plaatsen en tijden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Verdiep en verbreed uw kennis van Identity Management door onze braindump cd te beluisteren: Andarr heeft haar ervaring en kennis van dit onderwerp op een Audio CD vastgelegd. Vraag de CD kosteloos aan en u bent binnen een uur volledig op de hoogte van alle belangrijke aspecten van Identity Management.

Waarom een braindump cd over Identity Management?
Identity Management is een actueel onderwerp voor organisaties die grootschalig gebruik maken van en afhankelijk zijn van IT voor hun bedrijfsprocessen. De interesse voor het onderwerp ontstaat onder andere door de toegenomen druk van toezichthouders, de trend naar corporate compliancy en de budgettaire druk om kosteneffectief beheer te plegen. Veel organisaties zijn door de groei in gebruikte IT hulpmiddelen nauwelijks meer in staat een actuele en integrale kijk te hebben op de toegang van individuele gebruikers op de informatievoorziening. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Het oplossen van deze vraagstukken vraagt een brede oriëntatie op techniek en organisatie, van visie ontwikkeling tot realisatie. Om overzicht te verkrijgen in dit werkveld heeft Andarr haar kennis en ervaring op deze cd gezet, om deze te kunnen delen met u. En om de discussie over het oplossen van deze problematiek met u te starten.

Welke onderwerpen komen aan de orde op de CD?

Wat is identity management
Een overzicht van de problemen en oplossingen rond Identity management
Een generiek plan van aanpak voor de invoering van Identity Management

Anoniem zei

Dr.Oetker, dit leest als een gedicht! En ook dat samenvloeien van Nederlands en Engels, kostelijk!Identity management, corporate compliancy en niet te vergeten braindump! De spanning wordt langzaam opgebouwd met woorden als integraal en generiek en dan komt in die laatste zin de krachtige ontlading met plan van aanpak. Ja, een groot dichter moet dit geschreven hebben

Anoniem zei

Een brainstormsessie is als volgt verlopen:

Intake: vooraf vormde Daormer zich een beeld van onze vragen;
formulering van één vraagstelling: rond deze vraag zou de sessie draaien;
braindrench of braindump: alles kon en mocht gezegd worden;
groeiende creativiteit: dankzij goede leiding en technieken kwamen wij steeds verder;
ideeën, suggesties, plannen en activiteiten: de witte muur hing al snel vol;
structuren: onze brainstormfacilitator hielp ons deze ontdekken;
sterke en zwakke punten: deze werden snel duidelijk in de diverse scenario's;
haalbaarheid: deze was daardoor goed in te schatten!

Anoniem zei

Beste M56, Doarmer heeft thuis ook een brainstormfacilitator, maar die werkt op batterijen.