maandag, januari 14, 2008

It weromkommen De terugkeer


De actie “ Breng Peerke terug” met in het comité van aanbeveling de u welbekende pater Pierre de Bree, vindt landelijke navolging. Overal komen mensen in beweging om ervoor te zorgen, dat hun geliefde Peerke weer terugkeert naar de plaats, waar hij thuishoort en niet gemist kan worden. Centrum van de activiteiten is de stad H., alwaar de pater een speciale mis voor de terugkeer zal opdragen (zie reactie bij vorig bericht) en alwaar de huisvrouw druk bezig is warme kleren en dekens in te zamelen . Bovendien bakt zij haar overheerlijke appeltaarten . De bedoeling is dat deze taarten zaterdagmiddag op de markt te H. verkocht zullen worden en het geld van de opbrengst zal gebruikt worden om Peerke terug te halen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb zelfs horen verluiden dat Hugo C., die kort geleden enige naam gemaakt heeft met het terughalen van gijzelaars uit de Venezolaanse jungle, een helicopter beschikbaar heeft gesteld om Peerke, zodra hij gevonden is, zo snel mogelijk over te vliegen naar H.

Anoniem zei

Uit het land bereiken mij berichten, dat Peerke op verschillende plaatsen wonderen verricht zou hebben. Zo zou hij in de plaats B. op de veluwe door een simpele aanraking een bruine conifeer weer groen gemaakt hebben. In verband hiermee heb ik meteen contact opgenomen met de H.vader.

Anoniem zei

Ik heb er nu 42!!!
Is 42 genoeg voor Peerke, Doarmer?

Anoniem zei

42! Did I hear 42??

I spotted Peerke somewhere in London....mmmmh?

42!!?

Anoniem zei

Een wonder, 42 appeltaarten, gezien in Londen en tegelijkertijd op de Veluwe! Als dat geen heiligverklaring wordt, dan weet Doarmer het niet meer!

Anoniem zei

Als pater in (hoge) nood heb ik menige conifeer van groen naar bruin doen verkleuren. Het omgekeerde is wonderlijker en bewijst, dat Peerkes plas zuiver wijwater bevat. Aangezien galpissers de norm zijn, kan hier inderdaad van een wonder gesproken worden. Peerkes heiligverklaring lijkt op handen!