woensdag, maart 05, 2008

Efkes lins Even rust

Nou, het was me het dagje wel. Doarmer zat aan tafel met een aantal lieden, van wie sommige gisteren een bepaalde cursus hadden gevolgd. De stemming was dus vrij agressief en Doarmer heeft niet geleerd hoe hij daarmee om moet gaan. En toen kreeg I. ook nog een woedeaanval, omdat ze vond, dat ze recht had op een gedeelte van Doarmer’s koekje. Hij wist niet dat iemand zo boos kon worden en het was duidelijk, dat ook I. niet bij de cursus was geweest, want anders had ze niet zo geschreeuwd. Doarmer was dus heel bedroefd, maar gelukkig kwam Bacio en zij gaf Doarmer een heel lief cadeautje, een smurf, en zij zei, jij krijgt deze, omdat hij zoveel op jou lijkt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai zunne,

besten Doarmer, welk een cursus heeft gai dan nie gehad? Peerke begrijpt niet alles tegenwoordig he. Maor ik kan natuurlijk wel nen cursus geven aan Doarmer, heel goe tegen agressief gedrag. Het kost U een paar pintekes en zoe.
Tja, diejen beruchte cursus is Peerke benieuwd naor zunne...een soort anti-hooligan momenteke?
MMH Doarmer komt gai maor hier nen cursus volgen, saam mej Peerke.
Neemt U eigen kussen mee, nie waor.

Anoniem zei

Ja, Peerke, Doarmer zou ook wel eens een cursus willen volgen, zoals andere mensen, zodat hij kan meepraten en ook zinnen kan gebruiken zoals " de zaak heeft onze aandacht " en zo.