woensdag, augustus 13, 2008

Út de parse Uit de pers

Epke en pa Zonderland

Uit De Pers van woensdag 13 augustus:

Een van de grootste supporters van Epke Zonderland heet Epke Zonderland. Oom Epke. Hij is in ieder geval de meest herkenbare supporter. Hij loopt in Peking rond als een wandelend Hollands/Fries monument. Oranje cowboyhoed, Friese vlag als shirt. En een walrussnor. Alle Chinezen willen met hem op de foto. Waarschijnlijk hebben ze geen idee voor wie hij hier is, maar dat maakt niet uit. Zijn aanwezigheid en uiterlijk zijn het waard om een plaatje van te schieten. En zo niet: dan kunnen ze altijd zeggen dat ze met Epke Zonderland op de foto zijn geweest.
Klik hier

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die mijnheer in de Fryske outfit lijkt verdacht veel op de broer van dr.Oetker! Het schijnt trouwens dat niet de Fryske vlag maar het Frysk verboden is op de Spelen: ik hoorde Epke en zijn broer zich verbreken op het het filmpje. No, sa!

Anoniem zei

Dr. Oetker, maar met Riemer sprak hij wel Frysk, want die verbreekt zich nooit. En wat de broer betreft, misschien willen die Chinezen wel met E. op de foto, omdat ze denken dat hij de broer van Dr. Oetker is.