dinsdag, februari 24, 2009

De samling De collectie

Uit de collectie van het MH-genootschap aan de kade te A.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Blijkens de ondertekening zetelt het MH-genootschap aan de kade te A., een omstandigheid die dit genootschap in een uiterst bedenkelijk daglicht plaatst. Is immers aan deze beruchte kade niet ook het alom door godvrezenden als een pesthuis gemeden ketternest E. gevestigd? Jammer! Graag zou uw pater tot dit genootschap toetreden, al was het alleen maar omdat voor een pater dit de enige mogelijkheid is in het gezelschap te geraken van iets dat lijkt op een mooie vrouw zonder daarbij de regels van het celibaat geweld aan te doen. Uw pater gaat een onrustige nacht tegemoet!

Anoniem zei

Waarde pater, als het MH-genootschap aan iets behoefte heeft, dan is het wel een geestelijk raadsman! Dus als u bereid bent deze functie op u te nemen, gaarne!Wat de kade betreft, de gemeente A. heeft als beleid alle ongrijpbare instellingen, verenigingen, genootschappen etc. hier onder te brengen.Naast het ketternest kunt u hier bijvoorbeeld ook het clubhuis van de Nederlandse Christelijke Vereniging ter Bestrijding van Honden vinden en de feestzaal van de Eendagscreationisten met het motto "waarom in zes dagen, als het ook in een dag kan?".

Anoniem zei

"Waar ik ook ga, word ik gevolgd door een hond genaamd 'Ego'".

Anoniem zei

Beste Waris,ego ἐγώ ich je jag, al deze woorden betekenen hetzelfde , namelijk “ik”. Uw “ik” volgt u en Doarmer denkt ,dat het enige middel hiertegen is, dat u de rollen omdraait, volg uw ik, wat dat ook moge zijn.Bij dit volgen is het nuttig af en toe "gelaten"te zijn.

Anoniem zei

Zo te zien is deze collega helemaal klaar voor haar popgesprek.
Geldt dit ook voor Doarmer?

Anoniem zei

Doarmer is nog helemaal niet klaar voor dit gesprek. Hij weet namelijk, dat hij elke dag weer faalt bij het uitoefenen van zijn functie. Dit knaagt zo aan hem, dat hij elke nacht badend in het zweet en gillend wakker wordt. Doarmer wilde wel, dat hij het leven iets gemakkelijker zou nemen, maar ja, zo is hij nu eenmaal niet, hij blijft een werker, die het zo graag goed wil doen, zodat hij ook eens een schouderklopje krijgt en natuurlijk aan het eind van zijn loopbaan een paar fietstassen en van die mooie toespraken en zo.