maandag, februari 01, 2010

Bêdskodzje Het bed opschudden

Laatst kwam er zo’n man bij Doarmer en hij zei: “Ik wil wel een weblog of zo, wat heb ik daar voor nodig?”Waarop Doarmer antwoordde: “Beste man, daarvoor zijn twee dingen nodig en wel in de eerste plaats godsvrucht, maar dat spreekt voor zich, aangezien wij dat bij alles wat wij ondernemen niet kunnen missen en in de tweede plaats een goede nachtrust.” Vandaar bovenstaand kijkje in de slaapkamer van Doarmer en u kunt zien dat hij heel klassiek slaapt, geen moderniteit zoals een waterbed e.d., nee gewoon en degelijk, passend bij zijn karakter.

2 opmerkingen:

dr.oetker zei

Ach, ik had het kunnen weten dat Doarmer achter de revival van het breien zat. Door de freedtemiddei van voldoende cachet te voorzien doet hij die vermaledijde tiisdeitemiddei verbleken. Doorhalen, laten vallen: wat heeft het onderw. toch veel gemeen met het breien!

Doarmer zei

Dr.Oetker, met "it breidjern" in "it breidkuorke" zal het Doarmer zeker lukken om de "freedtemiddei" enig cachet te verlenen.De vraag blijft echter wel of de vermaledijde "tiisdeitemiddei" nog bleker kan worden dan zij al is.