Hja ieten en krigen allegearre sêd. De stikken dy’t se oer hienen, waarden byinoar fandele: tolf kuorfollen. Lukas 9 : 17 Beste mevrouw Thieme, de twee vissen zijn eerst in slaap gebracht door alcohol aan het viswater toe te voegen, dat zit wel goed, de vijf broden zijn helaas gemaakt uit genetisch gemanipuleerde granen. Overigens is Doarmer een groot bewonderaar van u en uw partij.
al houdt Peerke zelf niej van vissekes, het klaar maken met alcohol is een goede culinaire tip van Doarmer. Ik ga eens proberen de koeien hier eerst levend te marineren in goeh en straf belgisch bier, en vervolgens goeh prepareren. Patatten door de stoofschotel, en dan deppen met dat brood. Mevrouw Thieme mag subiet komen eten.
4 opmerkingen:
Beste Doarmer,
ik hoop dat de vissen (5 en 2 broden?) verdoofd waren voordat ze ritueel geslacht werden? Anders komen daar weer kamervragen over vrees ik.
Hja ieten en krigen allegearre sêd. De stikken dy’t se oer hienen, waarden byinoar fandele: tolf kuorfollen.
Lukas 9 : 17
Beste mevrouw Thieme, de twee vissen zijn eerst in slaap gebracht door alcohol aan het viswater toe te voegen, dat zit wel goed, de vijf broden zijn helaas gemaakt uit genetisch gemanipuleerde granen. Overigens is Doarmer een groot bewonderaar van u en uw partij.
Amai zunne,
al houdt Peerke zelf niej van vissekes, het klaar maken met alcohol is een goede culinaire tip van Doarmer. Ik ga eens proberen de koeien hier eerst levend te marineren in goeh en straf belgisch bier, en vervolgens goeh prepareren. Patatten door de stoofschotel, en dan deppen met dat brood. Mevrouw Thieme mag subiet komen eten.
Peerke, misschien de volgende "alcoholzooi":
1 grote braadkip van 1 kg.; witte peper (vers gemalen);1 flinke dikke prei; 1 winterwortel; 1 stronk bleekselderij; 1 grote ui; boter; paar peterseliewortels; peterselie (1 bosje); 2 eierdooiers; 1.5 ltr. krachtige bouillon. 1 Kalfsschenkel;1 zak soepgroenten , 1 liter jenever en 2liter hoegaarden
Een reactie posten