zondag, december 18, 2005

Impressie uit de Oeral

















Foto 1: Geitenherdershond in sneeuw

Foto 2: Russisch meisje met typisch Russische broek

Foto 3: Berggeit rust even uit

5 opmerkingen:

Anoniem zei

die Russische broek intrigeert mij,toen we daar dit meisje zagen al, maar nu op de foto des te meer. is daar geen handel van te maken? de elegantie, de fraaie, enigszins speelse vormgeving die de vrouwelijke lijnen zo mooi doen uitkomen, wat denk je doarmer, zit daar brood in? met de juiste mensen natuurlijk, op de juiste plaats en vanzelfsprekend: lef! want gewaagd is ie wel, die broek! misschien moeten er mooie grote knopen op?

Anoniem zei

Lieve I.,ik denk zeker dat er in dit wezen handel zit en je hebt gelijk, we moeten het marktdenken centraal stellen. Wat de vrouwelijke lijnen betreft heb ik wel een bepaald idee, maar je weet, dat ik momenteel onder toezicht van de cursiste vrouwenstudies sta en om ******* te vermijden vertel ik je dat wel mondeling

Anoniem zei

Goh wat lijk ik op dat Russische meisje! Ik heb het altijd al tegen mijn moeder, vanwege onze hoge brede jukbeenderen, gezegd: 'Onze voorouders stammen uit Rusland'.
Lang geleden, in 1992, had ik het bewijs bijna rond met een bevestiging van Gorbatsjow. Maar die trad (te) voortijdig af. Nu denk ik het ultieme bewijs te krijgen door dat Russische meisje in korte broek wat DNA te ontfutselen. Zouden jullie, Doarmer en I, dat a.u.b. voor mij willen regelen. Dit is heeeeeel belangrijk voor mij!!!!!

Anoniem zei

Wat bint dat jeukbeenderen? Tis trouwens een mooi wichien, dat liekt mi wel wat en zon mooie witte bokse.

Anoniem zei

Lieve, lieve huisvrouw, toevallig las ik uw bericht over dat DNA en nu weet ik als eenvoudige geitenherder wel niet wat dat is, maar voor u doe ik alles, dus ik zal mijn uiterste best doen om het dat meisje op een of andere manier te ontfutselen en dan zal ik het zo spoedig mogelijk opsturen. Op die Doarmer zou ik maar niet rekenen, die onbetrouwbare Fries,maar ik ben heel anders