dinsdag, maart 28, 2006

NCVTZEH

Er is een nieuwe vereniging opgericht. De NCVTZEH : De Nederlandse Christelijke Vereniging tegen Zomertijd en Honden.

De contributie voor deze vereniging met dubbele doelstelling bedraagt vier Euro per maand en daarvoor krijgt u o.a. twee keer per jaar via deze weblog informatie over wandelpaden, waar u beslist geen honden zult aantreffen en tips hoe u stiekem honden kunt pesten zonder dat het baasje het merkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zwakke punt van de hond. De hond kan niet praten! Ook leert u hoe u de zomertijd eenvoudig kunt negeren. De zomertijd zit namelijk tussen de oren! In het comité van aanbeveling heeft ook de u wel bekende pastoor te H. plaatsgenomen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Als ik het alleen niet zo op honden heb, kan ik dan voor half geld lid worden?

Anoniem zei

Beste anonymous, dit is mogelijk, binnenkort verschijnt de eerste tip tegen deze walgelijke viervoeters

Anoniem zei

Sambal bij. Veel Sambal bij.
Altijd zomel of wintel tijd vool hond. Witte lijst bij en Sambal, veel Sambal bij.

Anoniem zei

Waarde mao tsjing lao, ik lees dat u een hondenliefhebber bent in de ware zin des woords.

Anoniem zei

Bravo, mao! Eindelijk nivo.

Anoniem zei

Allez allez zeg,

ik ken daar een variant van. Das natuurlijk het VKBTZEH, De Vlaamsch Katholieke Bond (geen blok zunne) tegen zomertijd en honden. Eens per jaar komen we bij elkander in St. N. en vieren gezamelijk met Meneer Pastoor een dienst, en daarna een pintje. Smakelijke verhalen over hondenvangers en zo komen mooi over het biljart, zunne. Overigens zijn wij natuurlijk aanstaand weekeinde van de partij bij de Ronde der Rondes. Als ge aan het koersen zijt moet ge geene hond tegenkomen, niej waor.
Onze contributie is ongeveer 2 euro en een Weesgegroetje in de maand.
Misschien eens met onze zuster vereniging iets afspreken, zunne. Met een pintje erbij. Nodigen we die Chinees, meneer Mao Tsjing Lao uit als gastspreker?