woensdag, juni 14, 2006

In ferjitten kertier

Vandaag is Doarmer zomaar een kwartier kwijtgeraakt. Het wordt steeds enger. Het tijd-ruimte continuüm is compleet in de war. Waar is dat kwartier nu weer gebleven? Doarmer kwam erachter omdat hij toevallig om 21.25 op de klok keek en het volgende moment was het 21.40 . Voor het eerst is dus de “ferjitten” tijd exact gemeten. Niet dat dit iets oplost, maar het is een begin. Merkwaardig was ook dat Doarmer om 21.40 een telefoon in zijn hand hield. Heeft hij gebeld of is hij gebeld en zo ja met wie? Is de tijd misschien via de telefoonlijn weggegleden. Het mysterie schreeuwt om een oplossing.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een typisch geval van voltooid vergeten tijd?

Anoniem zei

Het telefoonmysterie blijft.Wat is de samenhang tussen telefoneren en het "verdwijnen" van de tijd? Bewijst dit dat er iets kan gebeuren tijdens "ferjitten" tijd. Hebben we misschien te maken met een parallel universum?

Anoniem zei

Een parallel universum impliceert een doarmer-accent die misschien wel alle energie van doarmer opsoupeerde tijdens de communicatie tussen de parallelle doarmers. En één doarmer vond de dokter al zo vermoeiend!

Anoniem zei

Bericht vanuit parallel universum:
Wij hebben momenteel veel last van "binnenlekkende" tijd.Wij noemen het het hier "jûne tiid" (=gegeven tijd) Er zijn hier personen die zomaar een complete dag in hun leven erbij krijgen. Dit leidt tot allerlei maatschappelijk onaanvaardbare toestanden. Zo kreeg deze week nog iemand een kwartier extra, terwijl hij net in het water sprong.