zaterdag, augustus 26, 2006

Verjaardag Jierdei

Vandaag gaat Doarmer in gezelschap van o.a. Dr.Oetker op bezoek bij de huisvrouw te H. De huisvrouw is deze maand namelijk 50 jaar geworden.

Lieve huisvrouw , namens alle weblogmedewerkers van harte gefeliciteerd. U heeft wel een feestje verdiend na een arbeidzaam leven in dienst van de medemens. Deze laatste woorden zijn van de pastoor te H., die vandaag helaas verhinderd is vanwege herderlijke bezigheden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor de bloemen, pastoor te H! Dat u ondanks uw drukke werkzaamheden nog aan mijn 50-jarig bestaan hebt gedacht!
U vindt dus dat ik een feestje wel verdiend hebt na "zo'n arbeidszaam leven". Geweldig dat u dat allemaal heeft kunnen zien. Maar mag ik zo onbescheiden zijn, u heeft natuurlijk helemaal geen tijd, om u de volgende vraag te stellen? Welke zaken waren het dan dat ik het verdien van u zo'n compliment te krijgen?

Anoniem zei

Lieve huisvrouw, uw tomeloze inzet voor de ander, die ons een spiegel voorhoudt, waarin wij onszelf herkennen, heb ik altijd bewonderd. Ik herinner mij nog heel goed de “warmte” die u afgelopen winter aan de geitenherder hebt gegeven daar in het koude Oeral-gebergte. Als iemand het verdiend heeft, dan bent u het !