vrijdag, april 13, 2007

Kongressearje Congresseren

natuurlijk aanwezig het echtpaar van de vrijwillige brandweer, deze keer niet in uniform

de boswachtersvrouw in gesprek met Jean Pierre Muller, een bekend boswachter uit Luxemburg

Deze week was Doarmer aanwezig bij een tweedaags congres over het buitengebied. Uit de hele wereld waren niet alleen verkeersregelaars, maar ook boswachters en zelfs vrijwillige brandweerlieden naar het Drentse Dwingelveld gekomen om twee dagen lang lezingen bij te wonen en gedachten uit te wisselen aangaande het buitengebied. Centraal bij dit alles stond de vraag “Welke invloed heeft het bezig zijn met het buitengebied op het geestelijk leven van de betrokkenen en is hierbij een vorm van coaching gewenst?” Vooral de lezing van de pastoor te H., die een verbinding legde tussen het buitengebied en bepaalde passages uit het Oude Testament heeft een grote indruk op Doarmer gemaakt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Morgen ga à trois naar het congres Corporate Governance, dat zoveel betekent als “Welke invloed heeft het bezig zijn van de aandeelhouders in het buitengebied op het geestelijk leven van de betrokkenen en is hierbij een vorm van coaching gewenst?”

Anoniem zei

Lieve economa, Doarmer heeft lang niets van u gehoord en hij is blij weer eens iets van u te horen. Het lijkt Doarmer een heel interessant onderwerp bij dat congres en ko-tsjin is altijd nuttig.